Лудогорец се класира с лекота за втория кръг в Шампионската

...
Лудогорец се класира с лекота за втория кръг в Шампионската
Коментари Харесай

"Лудогорец" отстрани спокойно "Крусейдърс" и ще играе с унгарци

Лудогорец " се класира с лекост за втория кръг в Шампионската лига. Българският отличник реализира нова победа против " Крусейдърс " - този път с 2:0 като посетител.

След триумфа със 7:0 в Разград предходната седмица тимът, воден от Пауло Аутуори, ще продължава в конкуренцията. Следващият противник на отбора ще е " МОЛ Види ". Унгарският тим, прочут до неотдавна под името " Видеотон ", в профил мъчно " Дюделанж " от Люксембург след 1:1 в първата среща и триумф с 2:1 като хазаин в реванша.

" Лудогорец " ще бъде хазаин в първия мач на 24 или 25 юли, а седмица по-късно е мачът в Унгария.

Аутуори направи няколко промени в състава си за мача с " Крусейдърс ". Най-големи бяха те в нападението, където действаха Якуб Шверчок, Жоао Пауло и Джоди Лукоки.

" Лудогорец " поведе в 11-ата минута, когато Били Бърнс си вкара автогол, както го направи и в първия мач. Този път той трансферира от надалеч вратаря О`Нийл след неприятно отиграване. Секунди по-късно Лукоки влезе в наказателното поле, само че улучи греда.

До почивката българският първенец имаше предимство, само че не съумя да усили преднината си.

В началните минути след почивката Лукоки и Марселиньо пропуснаха положителни благоприятни условия. В 56-ата Форсайт беше покрай изравнителен гол, само че улучи греда след удар с глава.

" Лудпгорец " удвои в 65-ата минута, когато Шверчок стреля по земя от границата на наказателното поле в долния десен ъгъл. Пет по-късно в игра се появи Антон Недялков, за който това беше дебют за първенците след привличането му от " Далас ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР