Лудогорец се доближава до привличането на ганайското крило Нана Ампома.

...
Лудогорец се доближава до привличането на ганайското крило Нана Ампома.
Коментари Харесай

Лудогорец се доближава до ганайско крило

Лудогорец се приближава до привличането на ганайското крило Нана Ампома. 23-годишният футболист е благосъстоятелност на белгийския Ваасланд-Беверен. Приближени до играча оповестиха, че той ще напусне състава след края на сезона. Според локалните медии интерес към него има от Генк и българския първенец.

През този сезон той има 21 турнирни мача зад тила си, в които е отбелязал 9 гола. " Мисля, че върша най-хубавата си акция. Надявам се, че занапред ще подобря още статистиките и индикаторите си. Искам да вкарам още три гола и да направя шест асистенции, а в случай че може да удвоя това по две. До момента не се оправям неприятно за състезател от по-малък клуб ", сподели Ампома.

" Дали с игрите си съм хванал окото на други тимове? Който играе добре, той провокира интерес, това е разумно. Имам контракт за още две години, към момента е рано да кажа къде ще продължа кариерата си. Точно в този момент не работим по трансфер, само че ще забележим ", уточни играчът.

В кариерата си Ампома е играл професионално единствено за Ваасланд-Беверен. За състезание има общо 76 мача, в които е отбелязал 17 гола. Той е висок 176 см и има добър дрибъл.

Лудогорец към този момент има осъществена договорка за лятото. В отбора ще дойде нападателят Мавис Чибота. Той към този момент бе изплатен от Бней Йехуда, само че ще играе за израелския отбор до лятото.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР