Лудогорец разби тим от Втора Бундеслига в последната си контрола

...
Лудогорец разби тим от Втора Бундеслига в последната си контрола
Коментари Харесай

Шимунджа: Оставам с добри впечатления от тази подготовка

 Лудогорец разруши отбор от Втора Бундеслига в последната си контрола в Австрия Лудогорец разруши отбор от Втора Бундеслига в последната си контрола в Австрия
“Доволен съм от представянето. Правим това, което планувахме да вършим. Искаме да владеем топката, да комбинираме, с доста ротации през днешния ден. От физическа позиция съм много удовлетворен. Трябва да ви кажа, че през вчерашния ден също играхме добре, само че през днешния ден просто успяхме да вкараме, а през вчерашния ден не. Нормално е, когато си напред в резултата да става доста по-лесно. Начинът, по който играхме и желаеме да играем, е вчерашното първо полувреме и днешното първото полувреме частично.

Накрая ще стартираме да работим във финалната третина. Днес вкарахме 3 гола, във всички мачове обаче не бяхме оптимално съсредоточени в завършването на офанзивите.

Няма да приказвам единствено за Австрия, а за Банско и Австрия, тъй като клуба ни даде да имаме доста добра подготовка. Доволен съм от представянето на играчите на подготовка и от групата, която създадохме. Млад тим сме и мисля, че имаме още много място, в което да се подобряваме. Оставам с положителни усещания от тази подготовка.

Десподов пристигна от националния тим с лека контузия и не желаеме да рискуваме. Става въпрос за мускулна контузия, чакам в Разград да стартира да тренира с групата. Надяваме се скоро да вдигнем неговото равнище. Спас просто падна през днешния ден и го извадихме превантивно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР