Лудогорец проявява интерес към 23-годишния бивш младежки национал на Бразилия

...
Лудогорец проявява интерес към 23-годишния бивш младежки национал на Бразилия
Коментари Харесай

Лудогорец с интерес към играч на Сантос

Лудогорец демонстрира интерес към 23-годишния някогашен юношески национал на Бразилия Вандерсон де Жезус Мартине-Кажу.

Левият бранител е благосъстоятелност на Сантос и към този момент е имало контакт сред клубовете за него, написа " 24 часа ". Кажу има един сезон чартърен в кипърския АПОЕЛ (Никозия), където е изиграл 33 мача и е оставил много положително усещане.

Собствеността му обаче остава в бразилския клуб и той се е върнал назад след края на сезона. Кажу по принцип е ляв бранител, само че може да играе и напред. Въпреки напредналата фаза на подготовката за новия сезон, разградчани към момента търсят класни нови попълнения, както призна Стойчо Стоев. Кажу се счита за огромен гений, като е доста евентуално да бъде даден чартърен на Лудогорец с алтернатива за откупуване, в случай че се наложи в състава.

Разградчани пуснаха в продажба и абонаментните си карти, като този сезон ще има големи отстъпки за тези, които си вземат. Най-важната е, че в случай че си купиш абонамент, то мачът с Ференцварош от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига става безвъзмезден.

Предлагат се и такива с разсрочено заплащане. Билетите ще останат на същите цени като предишния сезон.

Ференцварош имаше същите проблеми като Левски, откакто бе анулиран полетът на тима за Мюнхен.Вместо със аероплан отборът потегли с трен на лагера си в Австрия, където има планувана и контрола с ЦСКА.

На нея твърдо ще участва и човек на Лудогорец, само че към момента не е ясно кой от скаутското звено ще е свободен.Не е изключено това да бъде и новият асистент на Стойчо Стоев - Станислав Генчев, с цел да огледа играчите на противника. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР