Лудогорец продаде защитника Хосе Луис Паломино в италианския Аталанта. След

...
Лудогорец продаде защитника Хосе Луис Паломино в италианския Аталанта. След
Коментари Харесай

"Лудогорец" продаде защитник за 2.5 млн. евро в "Аталанта"

" Лудогорец " продаде бранителя Хосе Луис Паломино в италианския " Аталанта ". След единствено един сезон с екипа на първенците аржентинецът минава в отбора от Бергамо, който приключи на пето място в Серия А и ще взе участие в групите на Лига Европа.

По информация на " Дневник " прехвърлянето на Паломино е на стойност 2.5 млн. евро.

Отделно " Лудогорец " ще получи разнообразни бонуси при положително показване на футболиста – брой изиграни мачове и реализирани цели. Шампионите резервират и дребен % от трансферната сума на футболиста при последваща продажба.

Аржентинският футболист дойде в Разград през предишното лято, като беше взет със свободен трансфер от втородивизионния френски " Метц ".

Първоначално Паломино беше трети избор за центъра на отбраната, само че след червен картон на Игор Пластун против " Цървена звезда " в мач от третия прелиминарен кръг на Шампионската лига стана титулярен избор дружно с Козмин Моци.

Бранителят записа тъкмо 40 мача за " Лудогорец " във всички шампионати, в които означи два гола.

Паломино е първият главен футболист, с който първенците се разделят през това лято. От месеци сериозен интерес има и към звездата Джонатан Кафу. Полски клубове пък желаят третият вратар Милан Борян.

Все още не е ясно дали напускането на Паломино ще се отрази на " Лудогорец ". В центъра на отбраната първенците разполагат с Моци, Пластун и Георги Терзиев, който се завърна след наем в хърватския " Хайдук " (Сплит).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР