Лудогорец преговаря за 23-годишния халф Ибрахима Камара. Дефанзивният полузащитник е

...
Лудогорец преговаря за 23-годишния халф Ибрахима Камара. Дефанзивният полузащитник е
Коментари Харесай

Лудогорец преговаря за 23-годишен халф от втора дивизия на Португалия

Лудогорец договаря за 23-годишния халф Ибрахима Камара. Дефанзивният полузащитник е благосъстоятелност на втородивизионния португалски Морейрензе. Договорът на футболиста изтича идващото лято, само че той желае да си тръгне до края на август, когато затваря трансферният прозорец. Желанието на Камара, който разполага със солидна физика и е национал на Гвинея, е да разтрогне с сегашния си клуб. Причината е, че от началото на сезона той е изиграл едвам 8 минути.

Засега от Морейрензе нямат никакво желание да удовлетворят желанието на Камара, защото го считат за значима част от плана на клуба. Интерес към халфа има от Франция, а последната оферта е от Лудогорец, написа португалския " Рекорд ".

Ибрахима Камара е роден на 25 януари 1999 година. Висок е 190 сантиметра и тежи 75 кг. Той е физически доста мощен. Играе най-вече с десен крайник. През сезон 2018/19 е част от втория тим на Брага, само че е притеглен от Морейрензе. От тогава стартира да се утвърждава в титулярния състав. Най-постоянен е през предходната акция. Той е на терена в 29 мача в португалския хайлайф, само че не съумява да помогне на отбора да се избави от изпадане. До дни ще стане ясно дали Лудогорец ще успее да притегли Камара, който има и 1 мач за националния тим на Гвинея.

До момента " орлите " имат едвам едно ново попълнение през това лято.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР