Лудогорец представи третото ново попълнение в състава си това лято

...
Лудогорец представи третото ново попълнение в състава си това лято
Коментари Харесай

Лудогорец представи третото ново попълнение в състава Джордан Икоко

Лудогорец показа т ретото ново попълнение в състава си това лято – Джордан Икоко. Крайният защитник идва от отбора на френския Гингам, оповестява
Защитникът бе в София в последните няколко дни, където договаря по последните елементи от контракта си с разградчани.
 
Бранителят бе показан като футболист на Лудогорец от шефа " Спортна администрация " Георги Караманджуков. Т ази вечер десният бек ще се присъeдини към лагера на първенците в Австрия.
 
" Щастлив съм, че пристигам в тим като Лудогорец, където мога да реализира още триумфи. Вярвам, че ще оказа помощ на отбора да се показа добре в шампионата на България и евротурнирите ", съобщи Икоко.
 
Икоко е младеж на френския гранд Пари Сен Жермен, като даже има мачове за втория отбор на парижани. След престои в Кретей, Льо Авър и Ланс, следва трансфер в Гинган, за чийто отбор има 75 мача.-->
 
Икоко, който минава през всички младежки обединения на националния отбор на Франция има и седем мача за ДР Конго.
 
„ Казаха ми, че Лудогорец е упорит клуб. Искам да играя в Шампионска лига и по тази причина пристигнах тук, знам че в случай че не се класираме в Шампионската лига, съвсем несъмнено ще сме в Лига Европа. Искам да играя и да спечелвам титли ”, показа Икоко.
 
„ Откакто знам, че Лудогорец демонстрира интерес към мен, гледах някои от мачове на Лудогорец в Шампионската лига. Не познавам доста български тимове, само че бързо ще ги опозная.  Научих за България, че e доста хубава страна. През зимата е доста студено, до момента в който през лятото е доста топло. Знам също, че градът, в който играе Лудогорец - Разград е доста дребен град, само че доста прекрасен за живеене с положителни хора ”, сподели още бранителят.
 
Джордан Икоко ще играе с фланелката с номер 22 на гърба си. Преди него в Лудогорец акоситраха още Мавис Чибота и Дан Битон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР