Лудогорец представи най-новото си попълнение Пиерос Сотириу. 28-годишният нападател, който

...
Лудогорец представи най-новото си попълнение Пиерос Сотириу. 28-годишният нападател, който
Коментари Харесай

Сотириу: Тичам много и вкарвам доста, в Лудогорец играят легенди

Лудогорец показа най-новото си попълнение Пиерос Сотириу. 28-годишният нападател, който пристигна от Астана, разгласи, че тича доста, работи крепко и вкарва много голове. Кипърският национал е безапелационен, че е тук с цел да помогне за десета купа на орлите и с тях да играе в групите на ШЛ или ЛЕ.

“Много съм благополучен да бъда част от упоритостите на този огромен и проведен клуб. Ще дам всичко от себе си да спечелим трофей. Искам да благодаря на хората, които направиха всичко допустимо за реализиране на този сложен трансфер.

Аз съм състезател, който работи крепко на терена. Тичам доста, арестувам топката, а и въвеждам много голове. Тук съм да оказа помощ на Лудогорец да завоюва десетата поредна купа и да се класира за групите на ШЛ или ЛЕ.

Не познавам никой персонално от футболистите. Много желая да се срещнем и да реализираме триумфите, които желаеме. Знам, че има доста опитни футболисти и такива, които са се трансформирали в митове на българския футбол. С голямо неспокойствие чакам да се включа пълноценно към тренировките.

Мисля, че съм подготвен за игра, само че последният мач, който изиграх, е на 31 ноемви. В момента организирам самостоятелни тренировки. Кога ще играя, ще реши старши треньорът. Винаги е хубаво да има конкуренция, за мен е потребна и се веселя, че ще имам сериозна конкуренция”, сподели Сотириу при днешното си показване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР