Лудогорец очаква следващия си мач в груповата фаза на Лига

...
Лудогорец очаква следващия си мач в груповата фаза на Лига
Коментари Харесай

Efbet дава леко предимство на Лудогорец срещу ХИК Хелзинки

Лудогорец чака идващия си мач в груповата фаза на Лига Европа, като в четвъртък (6 октомври) ще гостува на финландския първенец ХИК Хелзинки. „ Орлите “ имат добър късмет да продължат с положителното си показване в шампионата, като букмейкърът Efbet им дава леко преимущество в този конфликт. Коефициентите за дуела във финландската столица може да видите и без, само че се нуждаете от акаунт на ваше име, в случай че желаете да залагате на мача. Букмейкърът предлага доста благоприятни условия за залози и атрактивни пазари на повишени коефициенти за завладяващите футболни срещи, каквато безспорно е тази сред ХИК и Лудогорец.

Българският първенец започва с победа и загуба в. В първия кръг тимът записа страховит триумф с 2:1 вкъщи против Рома. След това Лудогорец изигра добър мач като посетител на Бетис в Испания, само че позволи проваляне с 2:3. „ Орлите “ демонстрираха своя капацитет и ще се борят за едно от първите две места в групата. В момента отборът на Анте Шимунджа е втори в класирането с три точки, колкото има и третият Рома, до момента в който ХИК Хелзинки няма извоювана точка.
-->
Лудогорец като че ли подцени последния си мач в шампионата, като позволи проваляне с 0:1 от Локо София надалеч от вкъщи. Червеният картон на Сисиньо в 14-ата минута направи дуела за първенците много сложен. Сисиньо игра цялостни 90 минути в мачовете с Бетис и Рома в Лига Европа, тъй че се чака да стартира титуляр против ХИК Хелзинки в четвъртък. Лудогорец сега е без победа в три следващи срещи, тъй че би трябвало да изиграе добър мач и да се пребори за триумфа в Хелзинки, в случай че желае да има положителни шансове да продължи на директните елиминации в Лига Европа.

Финландският тим загуби първите си две срещи в груповата фаза на шампионата и това не бе изненада за залагащите в Efbet. Отборът на ХИК бе в ролята на новобранец в дуелите против Бетис и Рома. Срещу испанците, финландският отбор загуби с 0:2 на личен терен на 8 септември. Последва тежко посещение на „ Стадио Олимпико “, където ХИК се държа почтено през първото полувреме, въпреки и да беше с 10 души след изгонването на бранителя Миро Теньо в 14-ата минута. След почивката ХИК рухна и загуби дуела с 0:3. Финландският отбор знае, че в този момент има отлична опция да завоюва първи точки в групата. Все отново Лудогорец на хартия е по-класният отбор и влиза като любимец в срещата.

Коефициентите на Ефбет са в интерес на българския първенец. Няколко дни преди срещата ставката за победа на " орлите " е 2.10, до момента в който триумф на ХИК е оценен на 3.65. Опцията за над 2.5 гола в мача също не е неприятна, защото и двата дуела на " орлите " в шампионата досега бяха с три или повече гола. Ако очаквате триумф на, само че желаете да подсигурите залога си, може да се насочите и към селекцията еднакъв няма
залог в интерес на " орлите ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР