Лудогорец изпусна да победи украиндския гранд Шахтьор Донецк, след като

...
Лудогорец изпусна да победи украиндския гранд Шахтьор Донецк, след като
Коментари Харесай

Лудогорец изпусна украински гранд от 2:0, съдия поряза шампионите

Лудогорец изпусна да победи украиндския гранд Шахтьор Донецк, откакто профука задатък от 2:0. Последната контрола на " орлите " от подготвителния им лагер в Турция приключи 2:2.

Шампионите означиха две попадения в границите на 120 секунди. Игор Тиаго откри резултата в 27-ата минута. Той получи подаване от Антон Недялков и с второто си допиране я прати в мрежата на Шахтьор. Две по-късно Недялков центрира в наказателното поле, а Нонато се оказа на точното място, с цел да повиши на 2:0.

Кирил Десподов не съумя да се разпише на два пъти с удари от границата на наказателното поле през второто полувреме, а Шахтьор понижи в 72-ата минута. Украинците откраднаха топката още в наказателното поле на " орлите " и откакто Падт отрази един изстрел, при добавката Ласина Траоре не сбърка и понижи изоставането на своя тим. Шахтьор стигнаха и до равнене в шестата минута на добавеното време от противоречива дузпа. Тя бе осъществена от Артьом Бондаренко.

Разгардчани стартират пролетния дял на efbet Лига на 11 февруари от 15 часа против Спартак във Варна. Само пет дни по-късно " орлите " играят първия си мач против Андерлехт в Лигата на конференциите. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР