Лудогорец допусна обрат от Байер Леверкузен, след като изпусна аванс

...
Лудогорец допусна обрат от Байер Леверкузен, след като изпусна аванс
Коментари Харесай

Лудогорец изпусна преднина от 2 гола и загуби от Байер Леверкузен

Лудогорец позволи поврат от Байер Леверкузен, откакто изпусна задатък от 2:0 и загуби на " Лудогорец Арена " с 2:3 в дуел от Група А на Лига Европа.
 Лудогорец с нулев принос за националния тим
Разградчани могат да съжаляват доста, защото имаха стабилен задатък след попадения на Кешерю в 8-ата и Марселиньо в 31-ата минути, само че по-късно тимът бе извърнат.

Седем минути преди почивката Хавертц съумя да понижи и по този начин остави гостите в играта, а Телин в 63-ата минута изравни. Пет минути след попадението на швеца Хавертц съумя да вкара втория си гол в мача и да обърне резултата в интерес на немския отбор.

В различен забавен мач довечера Арсенал записа разгромна победа с 4:1 над Ворскла в своята Група Е на конкуренцията, който се игра на " Емиратс " довечера.

Резултатът за " артилеристите " бе открит в 32-ата минута, когато Алекс Айоби изведе Обемаянг на чудесна стрелкова позиция. Габонският нападател пое топката с лекост и с акуратен мощен удар преодоля вратаря за 1:0. Атаките за футболистите на Унай Емери не стопираха дотук.

Малко след началото на второто полувреме, " артилеристите " удвоиха своята преднина. Във втори голмайстор се трансформира Дани Уелбек, който получи положително подаване от Мхитарян и се разписа за 2:0. Не бяха минали и 10 минути от попадението, когато Обамеянг направи резултата типичен - 3:0. Головете в този мач просто не спираха да се нижат един след различен.

В 74-ата минута, Лихтщайнер подаде към Месут Йозил, който с лекост преодоля съперниковия пазач за 4:0. Три минути по-късно, гостите означиха своето почетно попадение, намалявайки на 1:4 посредством Владимир Чеснаков. В 90-ата минута Вячислав Шарпар оформи крайния резултат.

Пет години след последното си присъединяване в Лига Европа тимът на Челси пък се завърна с победа в своята Група L. " Сините " от Лондон тотално надиграха ПАОК като посетители, само че го победиха единствено с 1:0. Днешният капитан Вилиан осъществя единствения гол още в седмата минута.

Ето всички резултати от мачовете в Лига Европа през днешния ден:

Група А:

АЕК Ларнака - ФК Цюрих 0:1

Лудогорец - Байер Леверкузен 2:3

Група В:

Селтик - Розенборг 1:0

Република България Лайциг - Република България Залцбург 2:2

Група С:

ФК Копенхаген - Зенит 1:1

Славия Прага - Бордо 1:0

Група D:

Динамо Загреб - Фенербахче 4:1

Спартак Търнава - Андерлехт 1:0

Група Е:

Арсенал - Ворскла 4:2

Спортинг Лисабон - Карабах 2:0

Група F:

Дюделанж - Милан 0:1

Олимпиакос - Бетис 0:0

Група G:

Рапид Виена - Спартак Москва 2:0

Виляреал - Рейнджърс 2:2

Група Н:

Лацио - Аполон Лимасол 2:1

Олимпик Марсилия - Айнтрахт Франкфурт 1:2

Група I:

Бешикташ - Сарпсборг 08 3:1

Генк - Малмьо 2:0

Група J:

Акхисарспор - Краснодар 0:1

Севиля - Стандард Лиеж 5:1

Група К:

Динамо Киев - Астана 2:2

Рен - Яблонец 2:1

Група L:

ПАОК - Челси 0:1

МОЛ Види - БАТЕ Борисов 0:2
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР