LTE технологията осигурява разговори с много по-чист звукУслугата 4G Voice

...
LTE технологията осигурява разговори с много по-чист звукУслугата 4G Voice
Коментари Харесай

Виваком въведе гласова услуга 4G Voice

LTE технологията обезпечава диалози с доста по-чист тон

Услугата 4G Voice предлага диалози с по-високо качество през 4G мрежата на Виваком

Виваком пусна гласова услуга през 4G мрежата си. Досега високоскоростната мрежа на телекома бе употребена единствено за сърфиране в интернет.

Новaтa услуга 4G Voice обезпечава освен високоскоростна мобилна интернет връзка, само че и диалози с доста по-чист тон посредством LTE технологията.

4G Voice е резултат от партньорство сред Виваком и Ericsson. Нововведението стъпва на съществуващата 4G мрежа, към която е добавена виртуална мултимедийна подсистема (vIMS).

По думите на Радослав Златков, основен механически шеф на Виваком, дългогодишното партньорство с Ericsson дава опция на компанията „ да вкарва най-актуалните нововъведения ”.
още по тематиката
Едно от главните преимущества на услугата 4G Voice е, че редуцира времето за свързване, защото диалогът се организира единствено в 4G мрежата, без нужда от превключване към 2G или 3G. Така и самите устройства работят по-ефективно и пестят живота на батерията си.

В допълнение, потребителите могат по едно и също време да приказват по телефона и да сърфират в мрежата, където да гледат видео клипове, да слушат музика или да поддържат връзка с другари в обществените мрежи.

Услугата се предлага гратис, като клиентите би трябвало да разполагат с 4G SIM карта и съвместимо устройство. Потребителят може да се възползва от цялостните преимущества на 4G Voice, в случай че и отсрещният клиент е задействал услугата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР