Лойд Харис показва значително подобрение в своите резултати през последните

...
Лойд Харис показва значително подобрение в своите резултати през последните
Коментари Харесай

Последният палач на Надал е изпълнен с увереност и оптимизъм

Лойд Харис демонстрира доста усъвършенстване в своите резултати през последните седмици. Безспорно най-голямата победа в кариерата на младия южноафриканец пристигна на конкуренцията във Вашингтон, където той съумя да победи Рафаел Надал. Впоследствие испанецът постави завършек на сезона си.

Благодарение на чудесната си форма, сега 24-годишният тенисист заема най-хубавото си 46-то място в международната класация. Първата ракета на Южна Африка признава, че е изпълнен с убеденост и тази позиция в ранглистата на ATP въобще не го удовлетворява.

Мощно сервиращият играч е пределно окуражен оттук насетне да върви единствено нагоре.

„ Никога до момента не съм се чувствал толкоз убеден. Победите, които реализирах ми дадоха нужното успокоение. Повярвах още повече в себе си и демонстрирах, че мога. За мен е същинска чест да съставлявам родината си на всеки шампионат и съм извънредно благополучен да бъда първа ракета на Южна Африка. Знаем какво реализира Кевин Андерсън през последните години и в този момент на мен се пада отговорността да продължа със страхотните изяви, с цел да може нашите сънародници да са щастливи. Не си слагам граници и нямам съответни упования. За мен най-важното е, че съм здрав и изпълнен с религия и оптимизъм. Искам да ходя единствено нагоре и да продължа огромния напредък, който демонстрирам напоследък “, приключи Харис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР