Ловец на мигранти, който ФБР разследва от 2017 година и

...
Ловец на мигранти, който ФБР разследва от 2017 година и
Коментари Харесай

Обвинение срещу американски ловец на мигранти - искал да убие Обама и Клинтън

" Ловец на мигранти ", който ФБР проверява от 2017 година и задържа преди дни, обвинявайки го в нелегално владеене на оръжие, е упрекнат и в скрит план за ликвидиране, съобщи БГНЕС.
Лари Мичъл Хопкинс, водач на дясната частна милиция " Обединени конституционни патриоти ", които задържаха противозаконни имигранти по границата сред Съединени американски щати и Мексико, е упрекнат, че е възнамерявал убийствата на някогашния американски президент Барак Обама, някогашния държавен секретар Хилъри Клинтън и милиардера Джордж Сорос. Той беше задържан по-рано през април по обвинявания в нелегално владение на огнестрелни оръжия и муниции. Според документи по делото, той е обучавал хора, с цел да правят политически убийства.
" Хопкинс също споделя, че " Обединените конституционни патриоти " са се обучавали да убият Джордж Сорос, Хилари Клинтън и Барак Обама, поради поддръжката на тези лица за деятели на лявата група " Антифашисти ", се споделя още в правосъдните документи.
Адвокатът на Хопкинс, Кели О`Конъл, отхвърли изказванията за проекти за ликвидиране: " Моят клиент ми сподели, че това не е правилно “, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР