Love it: нов тип телефон с иновативно вградени безжични слушалки

...
Love it: нов тип телефон с иновативно вградени безжични слушалки
Коментари Харесай

Новият Nokia 5710 XpressAudio: 4G телефон с вградени безжични слушалки

Love it: нов вид телефон с новаторско вградени безжични слушалки и моден дизайн Trust it: останете свързани с 4G и VoLTE и го ползвайте по-дълго, благодарените на огромната батерия Keep it: направен с емблематичната за телефоните Nokia устойчивост
, новото попълнение в портфолиото от телефони на, към този момент е. Моделът, който е заслужен правоприемник на серията XpressMusic, се предлага с преносими безжични слушалки, които се съхраняват и зареждат в самия телефон.



Иновативният дизайн е комбиниран с високоговорители, бутони за ръководство на звука, слот за спомагателна карта памет и огромна батерия, с цел да ви обезпечи безпроблемен тон във всяка обстановка.



Адам Фъргюсън, Global Head of Proposition, HMD Global : „ Nokia 5710 XpressAudio дава аудио независимост посредством новаторския си дизайн. Той взема това, което хората харесваха в Nokia 5310, и го прави още по-добро посредством консолидиране на безжични слушалки, увеличение на батерията, разполагане на специфични бутони за аудио надзор и обезпечаване на 4G връзка – толкоз нужна за феновете на музиката и милионите хора по света, които разчитат на функционални телефони за ежедневна връзка и претърпяват бързото изместване на 2G и 3G мрежите от 4G. “



Независимо дали употребявате високоговорителите на телефона, или безжичните му слушалки, Nokia 5710 XpressAudio дава отговор на всевъзможни аудио потребности през целия ден. Специалните музикални бутони вършат възпроизвеждането елементарно, вграденият MP3 плейър съхранява хиляди песни, а безжичното FM радио е с вас и вкъщи, и когато сте в придвижване.



Освен страховит тон, преносимите безжични слушалки обезпечават и улеснение. Когато не се употребяват, те се намират под грациозен и здрав плъзгач на гърба на телефона – не заемат място в джоба или чантата ви, не се постанова да ги търсите и можете да ги зареждате в придвижване. Те са съвместими и с вашия смарт телефон, при положение, че решите да сменяте устройствата.



В допълнение към превъзходното качество на направа, можете да разчитате, че Nokia 5710 XpressAudio ще ви обезпечи ужасно преживяване всякога, когато вдигнете телефона или пуснете обичаната си ария. Голямата батерия от 1450 mAh подсигурява часове време за диалози и възпроизвеждане и устоя седмици в режим на подготвеност. Качеството на диалозите се реализира с подтискане на шума от околната среда и с поддръжка на VoLTE, тъй че гласът ви да се чува ясно даже в шумна среда.

Стилният корпус, разполагаем у нас в комбинацията черно-червено, е със заоблени очертания за по-удобен захват. Nokia 5710 XpressAudio е минал през поредност от строги проби, гарантиращи, че дава отговор на прецизните стандарти за устойчивост, тъй че да може да продължи да работи и да наподобява ужасно оптимално дълго време.

Nokia 5710 XpressAudio е

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР