Lotus обяви, че бъдещето на компанията е свързано с пазарното лансиране

...
Lotus обяви, че бъдещето на компанията е
свързано с пазарното лансиране
Коментари Харесай

Lotus анонсира амбициозни планове: Идва ново семейство автомобили

Lotus разгласи, че бъдещето на компанията е свързано с пазарното лансиране на изцяло нови оферти, като първото от тях- серийната версия на Type 131, ще бъде стартирано със сглобяването на нейните първи прототипи по-късно през тази година.

Рестартирането на именитата марка е директно обвързвано с инвестицията в размер на 100 милиона британски лири, която разрешава наемането на нови 250 човека. Те ще се причислят към към около 670-те, които към този момент са част от Lotus от момента на придобиването на компанията от Geely през септември 2017 година.

От Lotus популяризират и първото изображение на новата си гама, която трябва да наследи Elise, Exige и Evora след приключването на тяхното производство през 2021 година.

"Тази година ще бъде от изключително значение за Lotus с подготовката на новите съоръжения, стартирането на производството на нов състезателен автомобил и достигането на нови равнища на ефективност и качество, които могат да бъдат реализирани единствено с нов дизайн и завод ", разяснява Фил Пофам, изпълнителен шеф на Lotus.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР