Lotus анонсира специална юбилейна серия на емблемата си Exige, която ще

...
Lotus анонсира специална юбилейна серия на
емблемата си Exige, която ще
Коментари Харесай

20 години Lotus Exige

Lotus анонсира специфична юбилейна серия на емблемата си Exige, която ще бъде лансирана на пазара с неповторимо цветево изпълнение и в допълнение общоприетоо съоръжение.

От Lotus споделят, че представителите на лимитираната серия Exige Sport 410 20th Anniversary ще бъдат изпълнени в нови за актуалната версия на модела екстериорни и интериорни цветови конфигурации. По отношение на външния тип, клиентите могат да избират сред Chrome Orange, Laser Blue, Calypso Red, Saffron Yellow, Motorsport Black и Arctic Silver.

В оборудването на всеки един от представителите на Exige Sport 410 20th Anniversary са включени регулируеми на три нива амортисьори, направени от въглеродни нишки челен сплитер и заден похлупак, дигитално DAB радио с Bluetooth, круиз надзор, специални олекотени джанти, тапициран с Alcantara волан и други, а като допълнителна екипировка са налични допълнителни старнични карбонови детайли, литиево-йонен батерия и титаниева изпускателна система.

Базовата цена на Lotus Exige Sport 410 20th Anniversary е определена на 83 613 евро, а първите доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени по-късно през тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР