Лошото време започна да взима първите си жертви. Въпреки че

...
Лошото време започна да взима първите си жертви. Въпреки че
Коментари Харесай

Сигнал до БЛИЦ! Първият сняг падна и каскадите започнаха

Лошото време стартира да взима първите си жертви. Въпреки че снегопочистващите машини са на терен още от неделя вечерта, очевидно водачите към момента не са привикнали с концепцията, че лятото от дълго време си отиде, и се стартира с злополуките.

Преди минути четец на БЛИЦ заяви за произшествие на Автомагистрала "Струма ". По думите му лек автомобил се е обърнал на аутобана в платното към Перник. Инцидентът е станал преди втория тунел, в региона на село Големо Бучино.

По думите на читателя ни, към обърнатата кола е имало хора. Най-вероятно това са хората, които са пътували в него.
На мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната.

„ Движението към момента не е затруднено, само че като нищо по-късно ще стане задръстване”.

За две по-леки катастрофи на бул. "Черни връх " алармираха до медията ни други столичани. Едната злополука, в която са взели участие два автомобила, е станала покрай кръстовището с ул. "Флора Кънева ". Другата е покрай кръстовището с улица "Светослав Минков ". Там след удара едната от колите се е завъртяла и сега е на средата на платното.

В региона към този момент е почнало да се образува запушване. Пристигналите на място служители на реда ще откриват аргументите за произшествието.

От Facebook групата "Катастрофи в София " пък излиза наяве, че сред Костинброд и София, на основния път в посока София, е станала злополука сред две коли и ТИР.



"Там придвижването е в двете посоки в едното платно. Полиция отбива отиващите към столицата на кръговото след Костинброд. Катастрофата е тежка ", оповестява свидетел.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР