Лошото време предизвика серия катастрофи в страната. Условия за поледица,

...
Лошото време предизвика серия катастрофи в страната. Условия за поледица,
Коментари Харесай

Серия катастрофи заради заледените пътища

Лошото време провокира серия произшествия в страната. Условия за поледица, мъгли и мразовит дъжд доведоха до няколко случая.
Верижна злополука на " Цариградско шосе " в София (ВИДЕО) Лошото време провокира серия произшествия в страната
На „ Цариградско шосе” в София към 10 коли се блъснаха още рано сутринта. Няма данни за потърпевши. На Северна скоростна тангета също има информация за блъснали се коли.

Снимка: БГНЕС

В Благоевградко тир е скъсал мантинела и е паднал от 5 метра. За това заяви кореспондентът на bTV в района.

Снимка: БГНЕС

Временно е лимитирано придвижването на Автомагистрала “Струма” в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт “Кулата” поради злополука. Има няколко случая, които затрудняват придвижването на „ Тракия”.

От АПИ предизвестяват водачите да се движат с нараснало внимание по републиканските пътища. Пътните настилки в региона на София и Кюстендил са заледени в резултат на падналия мразовит дъжд и ниските негативни температури. В момента настилките се обработват за придвижване при зимни условия. Това оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Снимка: БГНЕС

Всички машини са в цялостна готовност за разчистване и култивиране на пътните настилки.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура в страната от интернет страницата на АПИ – api.bg, както и когато и да е на денонощието на телефон 0700 130 20 в АПИ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР