Лошото време отмени или отложи повече от 4000 полета в

...
Лошото време отмени или отложи повече от 4000 полета в
Коментари Харесай

Лошото време отмени повече от 4000 полета в САЩ

Лошото време анулира или отсрочи повече от 4000 полета в Съединени американски щати, предадоха международните осведомителни организации. Особено тежко е ситуацията в Ню Йорк, Бостън, Чикаго, Портланд и други градове.

Полети са забавяни с до 100 минути.

Редица самолетни компании разгласиха известия, с които да предупредят пасажерите за проблемите.
 Снимка 401458
Източник:

Хаосът по летищата е от петък и се чака да продължи и през новата седмица. Бурите и студът засегнаха и други типове превоз. Съобщава се и за нарушен график на влаковете.

На места се е образувала снежна завивка с дебелина 15 см и повече.

Канада също е наранена от суровата зима и съществени летища са отменили полети.

Be careful and try staying in your house. Large parts of the Country are suffering from tremendous amounts of snow and near record setting cold. Amazing how big this system is. Wouldn’t be bad to have a little of that good old fashioned Global Warming right now!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 20 януари 2019 година
Отношение по тематиката взе и американският президент Доналд Тръмп. Чрез профила си в " Туитър ", той предизвести сънародниците си от засегнатите региони на страната да бъдат изключително деликатни и да не подценяват тежката зима конюнктура. Не излизайте на открито, в случай че не е незабавно, прикани той.

Тръмп употребява случая и да се пошегува с световното стопляне. Точно в този момент то би било от изгода, написа президентът. Известно е, че той е песимист по отношение на съществуването и действителните му последици.

Според организациите, наранени от зимата са към 40 млн. души в Съединени американски щати - от Северна Каролина до Мейн. Лошото време взе и жертви - минимум двама души са починали при пътен случай в петък вечерта в щата Уисконсин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР