Лошото начало на сезона за Краснодар е забравено. Днес биковете

...
Лошото начало на сезона за Краснодар е забравено. Днес биковете
Коментари Харесай

Класика срещу Динамо доближи Краснодар до върха

Лошото начало на сезона за Краснодар е забравено. Днес " биковете " реализираха четвърта поредна победа в Премиер лигата и съкратиха изоставането си от лидера Зенит единствено на 3 точки, откакто питерци сензационно изгубиха гостуването си на новобранеца Анжи. Краснодар се наложи с 3:0 над Динамо (Москва), а два от головете означи шведският национал Виктор Клаесон.

Динамо не можа да се реваншира за провалянето от Анжи преди седмица и остана в долната половина на таблицата. Столичани изиграха слаб мач и би трябвало да са удовлетворени, че не позволиха още по-тежка загуба.
Добре познатият в България Жоаозиньо се изправи против някогашния си отбор, който навлиза във все по-добра форма. Именно бразилецът насочи първия рисков изстрел към една от двете порти, само че топката мина настрана от задачата.

Краснодар поведе в 18-ата минута с хубав гол на Ари. Нападателят на домакините се пребори за позиция в наказателното поле и с мощен шут заби топката под гредата. В края на полувремето Павел Мамаев изведе Ари, той изчака спринта на Клаесон и шведът повиши на 2:0.

Всё! Есть четвертая кряду победа «быков» в РПЛ и шестая с учетом всех турниров, в которых выступают чёрно-зелёные!

Автором первого гола в матче стал Ари, а следом дубль оформил Виктор Классон!

Поздравляем #СПобедой всех причастных! Это было круто! Встретимся на #ЛЕ 4 октября! pic.twitter.com/5Btxj6kHot
— FCKrasnodar (@FCKrasnodar) 30 септември 2018 година Малко след началото на втората част Вандерсон центрира и за Клаесон и той означи втория си гол в мача. Резервата Евгений Марков пропиля единствената опция за Динамо да стигне до почетно попадение.

В класирането Краснодар е втори с 19 точки, а в идващия кръг гостува на Зенит в опит да се изравни по точки с гранда от Санкт Петербург. На Динамо пък следва аудиенция в Самара на Криля Советов.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 9 кръг, неделя 30 септември  Краснодар 3:0краен резулат  Динамо Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР