Лоша новина около Васил Найденов – мъжът, с когото живее

...
Лоша новина около Васил Найденов – мъжът, с когото живее
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Гаджето на Васил Найденов пипна лоша болест

Лоша вест към Васил Найденов – мъжът, с който живее от десетилетия – 57-годишният Ивайло Манолов, е диагностициран с онкологично заболяване, разкри есксклузивно пред Lupa.bg доктор от Военномедицинска академия – София. Състоянието на Ивайло, който публично е импресарио на естрадната звезда, безусловно унищожило от терзания Васко Кеца, удостовери нашият източник.

За да е цялостен ужасът току след Нова година и артистът се тръшнал от неразбираеми болки в корема. При обзор във ВМА обаче се оказало, че мотив за терзание в действителност има, само че няма нищо съдбовно – Васил Найденов страдал от урологични проблеми.

Здравето си 72-годишният любим на публиката поверил в ръцете на едно от светилата на медицината у нас - проф. Илия Салтиров, началник на Катедрата по урология и нефрология и шеф на Клиниката по ендоурология и екстракорпорална литотрипсия на ВМА. Освен това фамозният експерт е и народен съветник по урология.

„ От 20-годишен съм с продължителен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето – отвън темп съм от дълго време, само че още съм жив и ме държи страстта, публиката също ми е огромен покровител “, призна преди време изпълнителят.

Наскоро неговият Ивайло удостовери градската легенда, че е в орбитата на Васко Кеца от близо 40 години.

„ Преди доста време Васил ми даде картбланш и аз работя с него към този момент 36 години - от февруари 1986 година Свикнали сме си, схваща ме се с едно поглеждане в очите, по този начин да се каже, от пръв взор какво би трябвало да вършим. Аз също като Найденов държа извънредно доста на професионализма. Той изисква от всичките си сътрудници, с които работи, в това число и от мен, да бъдем експерти всеки в региона си и ние би трябвало да сме “, разкри неща от кухнята импресариото на артиста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР