Лоша новина дойде за феновете на професионалния бокс в началото

...
Лоша новина дойде за феновете на професионалния бокс в началото
Коментари Харесай

Промоутърът на Кобрата съобщи много важна новина

Лоша вест пристигна за почитателите на професионалния бокс при започване на май. Суперсблъсъкът сред Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, който би трябвало да дефинира абсолютния международен първенец в свръхтежка категория на професионалния бокс няма да се състои това лято. Новината беше оповестена от известния американец Боб Аръм, който е промоутър на Циганския крал и на Кубрат Пулев.

„ Изглежда Мачът на годината сред Фюри и Джошуа няма да се състои. Боб Аръм е споделил буквално пред мой източник: Двубоят през юли и август е провален. Двамата боксьори ще би трябвало да проведат други мачове през лятото “, съобщи известният американски боксов публицист Дан Рафаел пред „ World Boxing News”.

Най-вероятно Тайсън Фюри, притежател на шампионския пояс във версия WBC, ще организира трети мач против Дионтей Уайлдър. Антъни Джошуа, който е първенец във версиите WBA, IBF, WBO и IBO, за последно беше на кръга на 12 декември, когато нокаутира Кубрат Пулев в деветия рунд.

„ Видях коментара на Боб Аръм. Не знам на какво се дължи, защото в последните дни юристите на двете страни работеха крепко по споразумяване на детайлите. Вярвам, че Мача на годината ще се състои. Очаквам формалното удостоверение да бъде направено през идната седмица “, съобщи Еди Хърн.

„ Помня каква сага беше за дуела сред Мейдуедър и Пакиао. Постоянно беше: ще се бият, няма да се бият. И имаше голям интерес, макар че двамата не бяха в най-хубавите си години. В момента Тайсън Фюри и Ей Джей са на върха на кариерите си. Другата седмица очаквайте вести за борбата, която ще излъчи безспорен международен първенец “, добави промоутърът на Антъни Джошуа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР