Лош уикенд за певицата. Улично куче нападна Йоана Захариева-Йоко. Снимка

...
Лош уикенд за певицата. Улично куче нападна Йоана Захариева-Йоко. Снимка
Коментари Харесай

Улично куче нахапа жестоко наша поп звезда

Лош уикенд за певицата. Улично куче атакува Йоана Захариева-Йоко. Снимка на раната, породена от захапване, и детайлности от случая тя разкри в формалния си профил във Facebook.

„ Около 16 ч. бях нападната от улично куче и ухапана по крайници. В три лечебни заведения ми бе отказана помощ и ваксина тетанус. Добре, че имаме доктор в кооперацията, в която живеем, името й е доктор Розалина Николова.

Тя бе по този начин добра да ме одобри в дома си, с цел да ми окаже първа помощ и да ми сложи имунизацията в сходни случаи. Д-р Николова, бъдете жива и здрава, почит “, написа Йоко.

Изпълнителката не крие разочарованието си, споделяйки още, че „ човещината е най-ценна в тези смутни времена “. Каченият в уебпространството кадър демонстрира, че кучето е захапало Захариева в региона на прасеца.

Очаквано редица другари и познати на Йоанна показаха своето мнение по случая, част от които известни имена в родния шоубизнес.

„ Оправяй се! Ти, която толкоз обичаш животните “, написа водещият Ники Кънчев, а колежката му Нели Хаджийска прибавя: „ Боже! Ужас! Бързо да отмине и физическата болежка, и психологическият смут... Гуш! “.

С коментар се включва също певицата Катя Близнакова: „ Йо, теб да те нападне куче? Та ти умираш за тях, нямам думи “. Скорошно излекуване пожелава и певицата Бони.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР