Лос Анджелис. Бившата порно звезда Мари Кери обяви кандидатурата си

...
Лос Анджелис. Бившата порно звезда Мари Кери обяви кандидатурата си
Коментари Харесай

Politico : Бивша порно звезда обяви кандидатурата си за губернатор на Калифорния

Лос Анджелис. Бившата порно звезда Мари Кери разгласи кандидатурата си за губернатор на Калифорния. Отново. Звездата на филми, като " Dirty Angels: Welcome to Lust Angeles " и " The Big Bust Theory " – и претендент на изборите за губернатор на американския щат през 2003-та - разгласи, че ще е един от претендентите, които се борят да сменят сегашния губернатор Гавин Нюсъм през есента, в случай че съумеят напъните за отзоваването му. Тя разгласи и платформа за подкрепяне на развлекателната и софтуерна промишленост и разрешаване на казуса с бездомните („ Готов съм да бъда на върха! “), написа американската редакция на Politico .

Няколко дни по-рано, реалити звездата и деятел за правата на трансджендърите Кайтлин Дженър също стартира да изследва съществено опцията да се кандидатира за губернатор на Калифорния. 71-годишната Дженър вероятно може да се възползва от връзките си с Републиканската партия, която може да обезпечи препръки и средства за акцията. Сред чиновниците на Дженър е Брад Парскале, някогашен управител в акцията на Доналд Тръмп.

Изданието напомня, че Мари Кери се класира на 10-то място на изборите през 2003-та, когато с 11 хиляди гласа приключи малко зад артиста Гари Колман и порно магнатът Лари Флинт. Тогава изборите завоюва Арнолд Шварценегер, който се кандидатира от Републиканската партия и служи два мандата.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР