Лорис Кариус е човекът, за когото говори целият футболен свят

...
Лорис Кариус е човекът, за когото говори целият футболен свят
Коментари Харесай

Порнозвезда утеши големия грешник Кариус

Лорис Кариус е индивидът, за който приказва целият футболен свят след финала в Шампионската лига в съботната вечер. И за жалост на него самия, както и на почитателите на Ливърпул, всичко се върти към двете му неточности, с които сервира на сребърен поднос трофея на Реал Мадрид.

И до момента в който почитателите на мърсисайдци го заплашваха със гибел и му пожелаваха всичко най-лошо, поддръжка за него пристигна от най-неочакваното място. Вече някогашната порнозвезда Миа Халифа приказва ласкаво за него в профила му в Инстаграм.

Куриозно, само че в навечерието на финала Лорис Кариус беше постнал фотография в профила си, в която беше написал: "С вторачен взор към огромната премия ", имайки поради трофея в Шампионската лига.

И до момента в който всички го плюеха и обиждаха, разкрепостената някогашна актриса във филми за възрастни намерено флиртува с него. Тя написа под статуса му: "Ти ли си тази премия ", съпроводено с флиртаджийски взор.

Това сигурно е поутешило малко вратаря на Ливърпул, въпреки че задявките на Миа Халифа нямат нищо общо с футболните му качества. Но въпреки всичко са дребна разтуха в целия водопад от обиди по негов адрес от почитателите на "червените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР