Лорер: Служебният кабинет показва почти военна подготовка Идните седмици трябва ...

Лорер: Служебният кабинет показва почти военна подготовка Идните седмици трябва

Лорер: Служебният кабинет показва почти военна подготовка

Лорер: Служебният кабинет демонстрира съвсем военна подготовка Идните седмици би трябвало да се изясни задачата на промяната на управлението на приходните организации, счита някогашният министър на нововъведенията и растежа Препоръчай (0)  Инвестор.БГ Споделяне
Служебното държавно управление демонстрира съвсем военна подготовка. Такова мнение изрази някогашният министър на нововъведенията и растежа Даниел Лорер в ефира на bTV, представен от БГНЕС.

Според него промяната на регионалните шефове е рутинна процедура, само че претекстовете за измененията в управлението на двете най-големи приходни организации у нас - Национална организация по приходите (НАП) и Агенция "Митници " - би трябвало да бъдат добре обосновани.

"Идните седмици ще покажат с каква цел това се прави ", счита Лорер.

"Ако политиката на борба продължи, тя ще бъде доста стимулираща за българските жители. Вероятно ще има много тематики, по които българските жители няма да са съгласни със служебното държавно управление ", разяснява Лорер във връзка със спонтанния митинг от петък вечер пред президентството.

Investor.bg припомня, че в петък (5 август) Министерският съвет (МС) освободи Румен Спецов от длъжността изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите поради съображения, свързани с несъблюдение на отговорности по Закона за Национална агенция за приходите.

Според прессъобщението на Министерски съвет по публично предоставяна от ръководителя на Национална агенция за приходите информация от началото на годината са подавани разнопосочни данни по отношение на прогнозните и предстоящи данъчни доходи за 2022 година

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg