Лора Крумова има странна фиксация върху Пейо Яворов, точно както

...
Лора Крумова има странна фиксация върху Пейо Яворов, точно както
Коментари Харесай

Лора Крумова обсебена от Яворов, кръсти дъщеря си Мина, синът ѝ пък е Явор

Лора Крумова има странна фиксация върху Пейо Яворов, тъкмо както известната ѝ съименница Лора Каравелова – брачна половинка на огромния стихотворец от предишния век. Това проличава от имената, които водещата е избрала за децата си – синът ѝ е Явор, а новородената ѝ щерка - Мина. Имената в фамилията тъкмо копират най-известния любовен триъгълник в историята на българската литература – Яворов, Мина и Лора, научи HotArena.  

До преди две седмици никой не подозираше, че звездата на Нова тв, която постоянно наподобява невъзмутима и спокойна, има едва място, още по-трудно някой можеше да допусна за отнемане и то тъкмо от стихотворец като Пейо Яворов. След като обаче на 5 септември се роди дъщеричката ѝ, а водещата на „ Събуди се ” ѝ даде името Мина, стана ясно, че има нещо необичайно в Лора. Журналистката явно е избирала имената на децата си съгласно персоналната история на поета-класик от началото на 20-и век, изхождайки от обстоятелството, че самата тя носи името на неговата брачна половинка. Не е изключено да припознава даже себе си в облика на съдбовната Лора. 

Благодарение на това сега всички в Нова тв взимат на майтап звездната си колежка, разяснявайки, че може би няма баби и дядовци, на които на кръщава наследниците си, по тази причина се е обърнала към литературната класика. Другото, което се приказва в малкия екран, е че Лора е поставила под тежък чехъл мъжа си Сотир, щом си разрешава да кръщава децата единствено предвид на личните си стремежи. „ Човекът очевидно е на правилото „ Мир да има ” и е склонен на всичко, което му наредят ”, считат сътрудниците на Крумова. Според тях, в дома на водещата същинският мъж е самата тя. Единствените права на половинката ѝ били да слуша жена си и да извършва поръчките ѝ, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР