Лора Крумова - досегашен зам.-главен редактор на "Шоуто на Николаос

...
Лора Крумова - досегашен зам.-главен редактор на "Шоуто на Николаос
Коментари Харесай

Лора Крумова напуска Шоуто на Николаос Цитиридис - slava.bg

Лора Крумова - доскорошен зам.-главен редактор на "Шоуто на Николаос Цитиридис " по bTV, напуща предаването. Една от аргументите е засиленият комичен темперамент на предаването, чието тв издание ще остане и наесен 30 минути.

"Да, правилно е, само че изцяло разбирам сходно решение предвид на професионалния опит на Лора като публицист и засиления комичен темперамент на шоуто в още по-динамичен мултиплатформен формат ", изясни програмният шеф на "Би Ти Ви Медия груп " Христо Хаджитанев в първото си изявление за медия, откогато е на поста.

Крумова стана част от шоуто предходната година. Преди това беше две години в майчинство за второто си дете, само че през януари 2020 година, вместо да се върне в Нова тв, където работеше, тя я напусна. Три месеца по-късно - през април, журналистката, известна с публицистичните си настоящи излъчвания, стана зам.-главен редактор на "Шоуто на Цитиридис " където също е работила преди години.

Наесен занимателното предаване ще се върне на екрана на bTV, само че в границите на половин час, както беше и в последния месец, преди да излезе в лятна почивка. Същевременно ще се популяризира и в цифровите платформи на "Би Ти Ви Медия груп ". "Съкращаването на времетраенето на ефирното издание не значи, че шоуто няма да генерира същия, че даже и по-голям дневен размер наличие, само че то ще се популяризира на канали и платформи, разнообразни от телевизионния ефир, на които същинските почитатели ще се почувстват доста по-ангажирани. Телевизионната стратегия също ще завоюва от половинчасовия формат, който разрешава повече динамичност, съсредоточен комизъм и фокусирано наличие ", изясни още Хаджитанев.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР