Лондонското такси е един от най-известните автомобили в света. То

...
Лондонското такси е един от най-известните автомобили в света. То
Коментари Харесай

VIP лондонското такси е с лукс като Rolls-Royce - видео

Лондонското такси е един от най-известните коли в света. То претърпя най-голямата си рационализация от десетилетия насам през 2018 година, с помощта на стартирането на напълно нов хибриден модел с разширител на пробега 8range extender/. Но даже и с елементи, взети назаем от Volvo /английската и шведска марки са благосъстоятелност на китайската Geely/, мъчно бихте могли да намерите в задната пътническа част на таксито връзка с лукса. Всичко е готово да се промени в този момент с модел „ VIP класа “.

Подобно на пътешестване с частен аероплан, таксито за VIP клас Sutton може да побере сред двама и шестима щастливи лица с висок обществен статус или биткойн магнати. Има 20-инчов медиен екран, с цел да наблюдават борсата, WiFi рутер и яка звукова система. Разбира се, защото става дума за английска кола, има и същински дървен фурнир като нотка на очарованието на остарелия свят и вградени чадъри за 156-те дни от годината, когато вали в столицата на островната нация.



За да предизвести другите, че на борда има VIP персони, първокласният вид TX получи фина смяна, включваща елегантно „ двуцветно “ покритие с Гриджио Силвърстоун върху черна каросерия. Клиентите също ще могат да избират от необятна гама от цветове и интериорни покрития по поръчка. Моделът на фотографията има нотка на Rolls-Royce Phantom, с помощта на своята кремава кожена тапицерия, сребърни поставки за чаши и хладно синьо околно осветяване.

Разкошните таксита станаха вероятни с помощта на съдействието сред London Electric Vehicle Company (LEVC) и експертите по първокласни коли Клайв Сътън. Като част от програмата за оторизирани преобразуватели на LEVC, операторите към този момент ще могат да се снабдят с ултра-луксозните разновидности на емблематичния лондонски Black Cab.

Точно както общоприетото TX Taxi бръмчи из Лондон, и в топ-лукс разновидността задвижването eCity обезпечава обсег на EV от към 64 мили/104 км и уголемен обсег от 318 мили/518 км. Батерията може да се зарежда и с 50 кВт зарядно устройство, като 80% презареждане лишава единствено 30 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР