Лондон. Всякакви допълнителни ограничения в Обединеното кралство поради разпространението на

...
Лондон. Всякакви допълнителни ограничения в Обединеното кралство поради разпространението на
Коментари Харесай

Daily Mail: Във Великобритания допълнителни противоепидемични ограничения ще се въведат само в краен случай

Лондон. Всякакви спомагателни ограничавания в Обединеното кралство заради разпространяването на ковид би трябвало да се постановат единствено като последна мярка. Министърът на опазването на здравето на Кралството Саджид Джавид съобщи това в събота в публикация за Daily Mail .

„ Ограничаването на свободата ни би трябвало да бъде последна мярка и английският народ с право чака от нас да създадем всичко по силите си, с цел да го предотвратим “, написа министърът.

Той добави също, че внезапното повишаване на пациентите с ковид е неизбежно през идващия месец, като предизвести, че пандемията надалеч не е завършила. Според него Обединеното кралство влиза в 2022 година с една от най-меките ограничаващи ограничения измежду европейските страни.

„ Трябва да си дадем най-хубавия късмет да живеем един до друг с вируса и да заобикаляме суровите ограничения в бъдеще “, добави Джавид.

Ден преди този момент беше обявено, че броят на новите случаи на коронавирусна зараза, открити за 24 часа във Англия, доближи 189,8 хиляди, което е най-високата цифра от началото на пандемията. През миналата седмица броят на инфектираните се е нараснал с 49% по отношение на предходния седемдневен интервал.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР