Лондон. В мрежата се появи уебсайт, наречен ABBA Voyage и

...
Лондон. В мрежата се появи уебсайт, наречен ABBA Voyage и
Коментари Харесай

The Sun: ABBA ще представят пет нови песни

Лондон. В мрежата се появи уеб страница, наименуван " ABBA Voyage " и неговият акаунт в „ Туитър “, заинтригувал доста почитатели на именитата шведска група, която се разпадна преди към 40 години, написа английският таблоид The Sun

На уеб страницата и в обществената мрежа на потребителите се предлага да се записват в ресурса, с цел да схванат първи за това, което ще бъде пуснато на 2 септември тази година. Според The Sun, след дълга пауза, ABBA ще показа пет нови песни.

„ ABBA най -накрая се завръщат и възнамеряват да пуснат първата си нова музика след 39 години идващия петък - това е голяма вест “, съобщил е осведомен с плана човек пред английския таблоид.

Според The Sun, с изключение на новите песни, се чака холограмно шоу. То е било планувано още през 2019 година, само че е било отсрочено заради пандемията от ковид.

Последният студиен албум на групата " The Visitors " излиза през 1981 година, а повече от 10 години по -късно излизат още три неиздадени песни.

ABBA е една от най -успешните групи в историята на известната музика. Групата, учредена през 1972 година и кръстена на първите букви от имената на изпълнителите, става известна, откакто печели състезанието за ария на Евровизия 1974 с песента „ Waterloo “. На върха си ABBA се състоеше от две фамилни двойки: Бьорн Улвеус и Агнета Фелтски, както и Бени Андерсон и Ани-Фрид Лингстад. И двете фамилии обаче се разделиха по време на взаимната си работа в групата.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Join us at
— ABBA Voyage (@ABBAVoyage)
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР