Лондон. Schneider Electric печели отличието Доставчик на годината на устойчива

...
Лондон. Schneider Electric печели отличието Доставчик на годината на устойчива
Коментари Харесай

Schneider Electric печели отличието „Доставчик на годината на устойчива инфраструктура“ в конкурса CRN UK Tech Impact Awards

Лондон. Schneider Electric печели оценката „ Доставчик на годината на устойчива инфраструктура “ в състезанието CRN UK Tech Impact Awards. Това оповестиха от пресцентъра на компанията .

Наградата отразява водещото място на Schneider Electric при устойчивите решения в инфраструктурата и уговорките на компанията в поддръжка на сътрудниците и клиентите за намаляването на техния екологичен отпечатък.

Досега Schneider Electric е помогнала на своите сътрудници и клиенти да понижат своите излъчвания на CO2 с 320 млн. тона.

Продуктите Green Premium™ съставляват повече от 76% от продажбите през 2020 година

Акцент върху кръговата стопанска система посредством Trade-UPS и ECOFIT™, преработване и стратегии за връщане.

™, водачът в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията, бе почетен с оценката „ Доставчик на годината на устойчива инфраструктура “ на състезанието CRN Tech Impact Awards 2021. Наградата е самопризнание за лидерската позиция на компанията в създаването на устойчиви и енергийно ефикасни технологии за центрове за данни и среди с, както и за нейния потвърден опит в подпомагането на сътрудниците и клиентите да дават решения, които вземат решение значимите въпроси на устойчивостта и кръговата стопанска система. Създадени през март 2021 година, премиите отличават доставчиците, дистрибуторите, медиаторите в доставките на ИТ решения и доставчиците на ръководени услуги, които са водещи в оправянето както със своя личен отпечатък върху околната среда и обществото, по този начин и с въздействието на техните технологии, решения и услуги.
„ В Schneider Electric устойчивостта е част от нашата ДНК. Целта ни е да предоставим благоприятни условия на всички да се възползват оптимално от нашата сила и запаси и да работим с общността, обвързвана с нашите канали за продажби, с цел да реализираме прогрес и резистентност посредством цифровизация и електрификация в необятен набор от браншове, в това число центрове за данни, енергийни мрежи, здания и промишлени уреди “, споделят от компанията, отличена като „ Най-устойчивата корпорация в света “ от Corporate Knights през 2021 година Schneider Electric има насъбран опит за стимулиране на цифровата промяна в международен мащаб и през днешния ден работи както с сътрудници, по този начин и с клиенти, с цел да понижи въздействието върху околната среда посредством софтуерни нововъведения и устойчиви бизнес тактики.
Продуктите на компанията Green Premium™ да вземем за пример са създадени да оферират резистентен режим на работа и тъкмо те съставляват повече от 76% от продажбите през of 2020 година ECOFIT™ и Trade-UPS, както и стратегиите за връщане и преработване са директно свързани с кръговата стопанска система и обезпечават отговорно освобождение от амортизираните инфраструктурни технологии като да вземем за пример съоръжение за приблизително напрежение и UPS. В допълнение нейните решения под марката EcoStruxure™ и пакетът услуги за ръководството на сила и резистентност директно овластяват клиентите да понижат своя въглероден отпечатък и да реализират приблизително 20-процентно понижение на въглеродните излъчвания.
Компанията също не е непозната на задачата за нулеви излъчвания и работи неуморно, с цел да се оправи с отпечатъка на излъчванията от Обхват 3 върху околната среда, като основава тактики за минимизиране на CO2 по веригата си на доставки и в цялата партньорска екосистема. Днес обществените ѝ задължения включват:
- ускорение на задачата за 2030 година, която планува въглеродна индиферентност в разширената екосистема на компанията с пет години по-рано – до 2025 г.;
- отвод от природен газ и подготовка за отвод от елегаз (SF6) до края на 2025 г.;
- постигане на нулеви експлоатационни излъчвания до 2030 година като част от одобрената цел за SBT;
- реализиране на верига за доставяне с нулеви излъчвания до 2050 година
През 2020 година Schneider Electric разгласи, че форсира своите задължения за резистентност и даде обещание, че ще подкрепи клиентите си да спестят/избегнат 800 млн. тона въглеродни излъчвания до 2025 година За късото време на деяние на тази стратегия тя е помогнала за намаляването на CO2 с. Освен това компанията даде начало на своя план, самодейност, с която ще понижи на половина въглеродните излъчвания на най-големите си сътрудници по веригата за доставки до 2025 година, и която в апел към деяние, последван от 91% от тях.

Устойчиви технологии по канала за продажби
Потребностите от сила на центровете за данни и локално разпределените системи нарастват експоненциално, а нов отчет от Schneider Electric открива, че енергийните потребностите на ИТ бранша може да се усилят с 50% до 2030 година За да помогне на сътрудниците да проектират, построяват и внедряват устойчиви центрове за данни от облака до локалните системи, Schneider сътвори водещо за бранша портфолио от решения за резистентност и енергийната успеваемост. Те включват:
- EcoStruxure – дават зареждане, изстудяване, стелажи и ръководство в поддръжка на устойчиви ИТ в приложения за локално разпределени системи и центрове за данни;
- EcoStruxure IT – първата в бранша агностичнa, отворена, оперативно съвместима софтуерна платформа за отдалечено наблюдаване, позволяваща на сътрудниците да получат синтезирана информация, основана на данни, която подтиква устойчивото взимане на решения и цифрови услуги;
- Еднофазни и трифазни литиево-йонни UPS () – да вземем за пример като серията Galaxy; UPS Green Premium, което обезпечава до 99% успеваемост при работа в режим ECOnversion;
- Uniflair Cooling – безвъзмездна охладителна система, предлагаща 25% по-голяма успеваемост и резистентност в съпоставяне със сходни системи;
- Технологии за течно изстудяване – за 14% по-ниски финансови разноски и до 30% понижена на потреблението на сила спрямо въздушното изстудяване.
- EcoStruxure – авансово интегрирани, енергийно ефикасни локално разпределени системи, които съчетават мощ, изстудяване, сигурност, ИТ и софтуер;
- Разпределителни устройства без SF6 – употребяват чист въздух вместо SF6 газ, който се отличава с.

Освен това микроцентровете за данни EcoStruxure оферират на сътрудниците опцията за стабилно планиране, създаване и внедряване на уреди за локално разпределени системи. Тези системи се употребяват от сътрудници като Cisco, Dell и HPE за основаване на типов, повтарящ се метод към локално разпределените системи, който е от значително значение за понижаване на излъчванията.
„ Изменението на климата се трансформира в най-голямото предизвикателство на нашето време и ролята на сътрудниците по каналите за продажби в никакъв случай не е била по-важна “, акцентира Карлтън Грей, шеф за продажбените канали във Англия и Ирландия в Schneider Electric. „ Нито една компания не може сама да понижи въздействието си върху околната среда и единствено посредством по-широко съдействие, цифровизация и бистрота можем да превърнем в действителност задачата за нулеви излъчвания. Нашата задача в Schneider е да бъдем вашият сътрудник за успеваемост и резистентност и сме същински щастливи, че бяхме наградени като Доставчик на годината за устойчива инфраструктура на CRN Tech Impact. ”
Повече за уговорките на Schneider Electric за стабилно развиване можете да научите на уеб страницата на компанията -.

За EcoStruxure™:
EcoStruxure™ е отворена, оперативно съвместима и задействана за IoT систематична архитектура и платформа на Schneider Electric. EcoStruxure обезпечава висока стойност за сигурността, надеждността, успеваемостта, устойчивостта и свързаността на нашите клиенти. EcoStruxure внедрява достиженията в областите на IoT, цифровата подвижност, датчиците, облачните технологии, цифровия разбор и киберсигурността, с цел да даде иновация на всички равнища. Това включва свързани артикули, софтуери за мониторинг и надзор, приложения за разбори и услуги. EcoStruxure™ е внедрена в съвсем 500 000 уеб страницата с поддръжката на повече от 20 000 разработчици, 650 000 снабдители на услуги и сътрудници, 3000 структури за комунални услуги и свързва над 2 млн. актива под ръководство.
От съвещания за енергийната успеваемост и устойчивото развиване до усъвършенстването на виталния цикъл на операционните системи на своите клиенти – Schneider Electric дава услуги в международен мащаб, с цел да отговори на потребностите на бизнеса и обществото. Като организация, насочена към клиента, Schneider Electric е експертен консултант, когато се отнася до увеличението на надеждността на активите, намаляването на общите разноски за владеене, както и до нужния за бизнеса подтик в посока цифрова промяна за реализиране на стабилно развиване, успеваемост и сигурност.

За Schneider Electric:
Целта на Schneider е да даде опция на всички да се възползват оптимално от силата и ресурсите на планетата за постигането на прогрес и резистентност за всички. Ние назоваваме това Life Is On.
Нашата задача е да бъдем вашият цифров сътрудник за резистентност и успеваемост.
Ние управляваме цифровата промяна посредством консолидиране на водещи в международен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, надзор, програмен продукт и услуги през целия витален цикъл за реализирането на интегрирано ръководство на компании, домове, здания, центрове за данни, инфраструктура и промишлени браншове.
Ние сме най-локалната от световните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които одобряват и се въодушевяват от нашите споделени смислени цели и полезности за приобщаване и овластяване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР