Лондон. Редовни клиенти са започнали да бойкотират супермаркет на Теско“

...
Лондон. Редовни клиенти са започнали да бойкотират супермаркет на Теско“
Коментари Харесай

The Mirror: Клиенти на супермаркет го „бойкотират“ заради забрана за влизане на местна котка

Лондон. Редовни клиенти са почнали да бойкотират супермаркет на „ Теско “ в взаимност с котарак, на който е било неразрешено да влиза, макар че е локален любим и до тогава е бил постоянен клиент в магазина, написа английският таблоид The Mirror .

Пъмпкин е бил прочут с това, че постоянно е влизал в супермаркета и се е криел из рафтовете, като с това е станал любим на доста от неговите клиенти.

Но рижавата котка е оповестена за „ личност нон грата “ в магазина, като някои от членовете на личния състав са я оповестили за „ спънка и болежка в задника “.

Разгневените клиенти дадоха обещание да „ бойкотират “ маркета в Дрейтън, Норич, в поддръжка на Пъмпкин, който също така постоянно се появява в локалната механа.

Управителят на магазина Андри Табинър съобщи: „ На котката й е наложена възбрана и даваме всичко от себе си, с цел да й покажем вратата. В основата на всичко е, че тя би трябвало да бъде в магазина, тъй като такава е политиката на „ Теско “ и ние вършим всичко по силите си, с цел да я обезкуражим да идва. Това сигурно не е зоомагазин “.

Смята се, че Пъмпкин постоянно се храни пред магазина и Андрю има вяра, че по-късно писаната се възползва от топлината в помещението.

Това обаче разгневи фенклуба на „ локалната звезда “, като мнозина изляха възмущението си от решението във „ Facebook “.

Един от симпатизантите на Пъмкин написа: „ Не знам по какъв начин може да възбраните на котка да влиза където и да е и изключително котарак, който явно е доста оправен, откакто е живял на улицата толкоз години?! Всички в близост го обичат и има за какво “.

Друг написа: „ Горкият Пъмпкин. Той е подобен облик. Мисля, че неговите симпатизанти ще бойкотират Теско “.

Не всички обаче са против възбраната, като един споделя: „ Съгласен съм, че Пъмпкин е прелестна котка, само че също по този начин съм склонен, че животните нямат място в магазин за хранителни артикули “.

Собственикът му, Джо Хардинг, споделя, че те живят на към 100 метра от редица магазини, в това число козметици, механа и организация за недвижими парцели, само че „ Теско “ е обичаният му.

„ Той не пречи и мисля, че просто желае да получи малко внимание от хората “, споделя тя.

„ Той беше улична котка преди да го вземем и по тази причина е доста оправен и в „ Теско “ прекарва по-голямата част от времето си. Ходи там към този момент от 18 месеца и знам, че целият личен състав го обича, тъй че не възприемам за какво му не разрешиха да върви след толкоз доста време. Основно той лежи до врата – като защита е “.

Джо споделя, че е „ изумена “ от поддръжката, която е получил шестгодишният Пъмпкин, който има повече от 300 другари във „ Facebook “, като някои са от страни като Канада и Норвегия.

„ Хората даже обявиха, че ще бойкотират „ Теско “, само че това отива прекомерно надалеч “, прибавя тя. „ Просто не мога да допускам на голямата поддръжка, която получихме. Знаехме, че в общността го харесват, само че не и дотам. Духът на общността е просто необикновен. Разбирам, че не е всекидневно котки да се пускат в магазините, само че просто не мога да го спра, в случай че не го затворя вътре, което ще бъде непочтено по отношение на него. Да не дава Господ да му се случи нещо, тъй като тогава кварталът ще бъде покъртен “.

Пъмпкин живее с Джо, брачна половинка й Лий, дъщерята Аби и бабата Амелия, както и седем други кучета и котки.

Говорител на „ Теско “ съобщи: „ Независимо че обичаме рижавия котарак, който посещава магазина за питателните артикули, това не е най-хубавото място за една котка, тъй че нашите сътрудници деликатно го предизвикват да напусне, когато се опита да влезе “.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР