Лондон. Ръководителят на британската Партия Брекзит“ Найджъл Фараж иска да

...
Лондон. Ръководителят на британската Партия Брекзит“ Найджъл Фараж иска да
Коментари Харесай

Sky News: Брекзит е началото на политическа революция за обикновения човек

Лондон. Ръководителят на английската „ Партия Брекзит “ Найджъл Фараж желае да поведе „ политическа гражданска война “, в която общата годишна миграция да бъде понижена до 50 хиляди души, предава лондонската медия Sky News .

Като част от политическата стратегия на партията си, водачът разгласи серия от проекти, които съгласно него ще създадат живота на елементарния английски жител по-добър.

Едно от тях беше обвързвано с намаляването на годишната миграция към Англия до 50 хиляди души, което е „ задоволително и доста използвано “, съгласно Фараж.

Той добави, че като резултат от политиките на страната от края 90-те години, Англия е в демокрафска рецесия, която оказва въздействие на обществените услуги и на „ качеството на живота “.

Според него до 2030 година популацията ще се усили до 70 млн. души в Обединеното кралство и това нанася „ вреди на животите на хората “ и на обществата в страната.

Според формалната статистика, миграцията за 2018 година е била 258 хиляди души, спрямо 336 хиляди от 2016 година, съгласно Кабинета за национални статистики.

Фараж предложи и смяна в изборната система, като предложи по-пропорционално ориентирана такава. Той също така предложи да бъде отстранен двукамарния парламент. Според него Камарата на лордовете би трябвало да бъде отстранена.

Според Фараж Брекзит е единствено началото, не края, на нужна за Обединеното кралство политическа гражданска война.

Той призна, че неговата партия евентуално в никакъв случай няма да се качи на власт, само че ще бъде движеща мощ зад държавните управления, с цел да поддържат те „ дребните хора “.

„ Без нас няма да има същински Брекзит. Ние в този момент желаеме да водим новата фаза, която е политическа гражданска война, която слага елементарния човек преди всичко “, сподели Фараж.

Той назова предизборните обещания на партията си „ контракт с хората “, тъй като съгласно него думите „ манифест “ или стратегия се асоциират с неистини.

Той упрекна другите партии в това, че техните стратегии дават на хората „ това, което желаят да чуят, без действително предпочитание да го изпълнят “.

Превод и редакция Теодор Пенев
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР