Лондон. Неизвестен мъж се е покатерил по фасадата на известния

...
Лондон. Неизвестен мъж се е покатерил по фасадата на известния
Коментари Харесай

The Telegraph: Свободен катерач се изкачи до 95-тя етаж на лондонски небостъргач, използвайки фасадата на сградата

Лондон. Неизвестен мъж се е качил по фасадата на известния лондонски небостъргач „ The Shard ” до неговия 95-и етаж, написа английския вестник Telegraph , като разяснява, че това е една от най-високите здания в Европа.

Сигнал за случката е подаден рано сутринта в неделя и пристигайки на мястото, полицията е отделила региона и изпратила своите хора, които да изчакат мъжа на върха на високата 309 метра постройка. От редакцията на изданието напомнят, че това не е първият път, в който търсачи на мощни чувства се катерят без екипировка по небостъргача.

Според полицията, мъжът е провел диалог със чиновници на реда след своето премеждие, които са го освободили. Срещу него няма да бъдат повдигани обвинявания. Новината провокира всеобща реакция в обществените мрежи, най-много в закачлив звук. Според едно такова мнение, „ индивидът се е изкачил до върха на небостъргач, а аз даже не мога да стана от леглото си в понеделник заран “. Голям брой хора се надяват незнайният катерач да е снимал изкачването си.

Превод и редакция : Цанко Цолов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР