Лондон. Министър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън сключи брак с

...
Лондон. Министър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън сключи брак с
Коментари Харесай

Politico: Борис Джонсън сключи брак на тайна церемония

Лондон. Министър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън подписа брак с годеницата си Кари Саймъндс на загадка гала, извършена в катедралата Уестминстър в събота, отбелязва европейската редакция на изданието Politico .

Джонсън и Саймъндс, които се сгодиха през 2019 година, размениха клетви пред 30 посетители, поканени на церемонията „ небрежно “, оповестиха английските таблоиди. Отбелязва се, че 56-годишният Джонсън е първият министър-председател на Англия, който подписва брак по време на мандата си от 1822 година насам, когато лорд Ливърпул се дами за Мери Честър. По-късно новината за сватбата беше доказана от представител на кабинета на министър-председателя.

Очаква се двойката да се появи за първи път като брачен партньор и брачна половинка на срещата на върха на Г-7 през юни.

Саймъндс, която беше началник на отдела за връзки с обществеността на Консервативната партия, е третата брачна половинка на Джонсън. Наскоро тя беше в центъра на вниманието поради обвиняванията, че Джонсън скрито е употребявал средства от донор на Консервативната партия, с цел да ремонтира жилището си на Даунинг Стрийт.

В неделя новината за тайната женитба на Саймъндс и Джонсън провокира вълна от поздравления.

Надхим Захауи, отговарящ за имунизациите в Обединеното кралство, съобщи пред Sky News, че е „ прелестно нещо и за двамата, че са дали брачни клетви един на различен “.

Първият министър на Северна Ирландия Арлин Фостър също сервира в „ Туитър “ своите „ големи поздравления “.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР