Лондон. Жена с фланелка с логото на списание Шарли ебдо“

...
Лондон. Жена с фланелка с логото на списание Шарли ебдо“
Коментари Харесай

Daily Mail: Наръгаха жена с фланелка на „Шарли Ебдо“ посред бял ден в центъра на Лондон

Лондон. Жена с фланелка с логото на списание „ Шарли ебдо “ е била наръгана измежду бял ден в Хайд Парк в Лондон, оповестява Daily Mail . Местната полиция търси мъж, облечен в черно, който е избягал от мястото на престъплението, откакто е бил подгонен от няколко минувачи.

39-годишната жертва, на име Хатън Таш, е получила рана от нож, а на оповестените в обществените мрежи видеоклипове може да се види по какъв начин от лицето й тече кръв.

Speaker’s Corner (Спийкърс корнър) е пространство в Хайд Парк, Лондон, където хората се събират, с цел да разискват постоянно необятен кръг от въпроси. Счита се за бастион на свободата на словото, защото в пространството не се ползват ограничаващи закони за речта.

Видеокадрите демонстрират огромна група хора, стоящи извън под пороен дъжд, преди нападателят да се хвърли към дамата и да я намушка, а по-късно да избяга.

Столичната полиция към този момент не се наеме да уточни претекста за нападението, само че видеозаписи от нападението демонстрират, че дамата е била с тениска на „ Шарли Ебдо “.



Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР