Локомотив (София) проявява интерес към Валери Божинов. В момента нападателят

...
Локомотив (София) проявява интерес към Валери Божинов. В момента нападателят
Коментари Харесай

Ето с кой столичен клуб е близо до подпис Валери Божинов

Локомотив (София) демонстрира интерес към Валери Божинов. В момента нападателят е свободен сътрудник, откакто бе освободен от Левски след началото на сезона.

Още със завръщането си на " Герена " Станимир Стоилов реши да не разчита на нападателя. Освен на него, Мъри уточни вратата на още двама - Христофор Хубчев и Симеон Славчев. Първият незабавно си откри отбор и отиде в благоевградския Пирин. Славчев пък към момента е свободен сътрудник. Локомотив (София) също е претендент за подписа на халфа. Все още обаче не е ясно дали ще успее да го притегли.

Валери Божинов дълго време тренираше със Славия, само че по този начин и не получи предложение да подпише с белите. Вместо на него в " Овча купел " се стопираха на различен някогашен футболист на Левски - Жуниор Мапуку, написа " Тема Спорт ".
свързани новини10404на 15.10.2021
През зимата Локомотив сигурно ще се укрепи с нападател. Причината е, че червено-черните са недоволни от Карим Бухмиди. Той загуби доверието на треньорския щаб. Двете страни ще се разделят след последните есенни мачове.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР