Локомотив Пловдив скочи на "президент на клуб от елита и

...
Локомотив Пловдив скочи на "президент на клуб от елита и
Коментари Харесай

Локо Пд скочи на президент на клуб от елита и член на Изпълкома на БФС

Локомотив Пловдив скочи на "президент на клуб от елита и член на Изпълкома на БФС ". Пловдивчани не загатват съответно име, само че по всяка възможност става дума за Венцеслав Стефанов, който атакува футболистите на "смърфовете ", които играят за националния тим на България.

Ето обявата на "черно-белите " в формалния им уебсайт:

Уважаеми локомотивци,

през вчерашния ден станахме очевидци на следващата словесна офанзива, ориентирана към наши играчи, в която се засягат разнообразни тематики и се “демонстрират” познания от най-различно естество – потегля се от анатомията на индивида, минава се през контролиране на придвижването и се стига чак до военноморския ни флот.

На мнение сме, че такива изявления способстват за моментното равнище на футбола в България. Не е етично президент на клуб от елита ни, а също по този начин и член на Изпълкома на БФС, да “гледа в непознатата паница”, да подлага на критика, да плюе и да употребява такива прилагателни.

И единствено да напомним триумфите на Локомотив, поради които имаме петима в националния тим (с Луков щяха да са шест):
– Купа България 2019
– Купа България 2020
– Суперкупа България 2020
– Вицешампион за сезон 20/21
– Участия в европейските клубни шампионати (поредното следва по-късно повече от месец)

Това са поредност от изцяло заслужени триумфи, които са плод на нашата вярна политика. И нашите национали са с голяма заслуга за тях. Ние избираме да “говорим” на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР