Локомотив (Пловдив) представи днес новия си спортен директор - Георги

...
Локомотив (Пловдив) представи днес новия си спортен директор - Георги
Коментари Харесай

Георги Иванов-Гонзо: Локомотив ме изгради като човек и характер, бях в Левски в тежки времена

Локомотив (Пловдив) показа през днешния ден новия си състезателен шеф - Георги Иванов-Гонзо. Ето какво сподели пред медиите легендата на Левски:

" Локомотив има добра база. Би трябвало с моето наличие и с напъните на целия колектив да подобрим нещата. Аз съм младеж на Локомотив, израснал съм тук, свързват ме доста неща. Това е един от четирите клуба, дружно с Левски, ЦСКА и Ботев, който е базата на българския футбол. Трябва да създадем по този начин, че крачка по крачка Локомотив да настигне трите водещи тима в България.

Локомотив ме построи като човек, като темперамент. Едно дете се построява от малко да бъде победител, да бъде предан на порфесията си. Имал съм и неприятни мемоари в Локомотив. Бях треньор за един ден, само че всичко е забравено, тъй като би трябвало да гледаме напред.

Бях в тежки времена в Левски. Тогава нямаше такива финанси. Ще прозвучи като фукане, само че последните два пъти, когато Левски влезе в Европа, с Ясен Петров направихме добър тим. Нямаше обаче тази финансова сигурност и трябваше да продадем положителните играчи. Към Левски има огромен интерес. Две години бях в Левски състезателен шеф, а договорът ми бе за асистент треньор, с цел да изкарам про лиценз. Един човек самичък си извоюва позиците.

С господин Крушарски сме се разбрали. Смятам, че администрацията работи добре. Трябва да дадем едно успокоение на треньора. ДЮШ, администрацията и тимът би трябвало да са едно цяло. Вече няма да има вътрешни спорове в Локомотив. Няма да го разреша. Целта е не да участваме епизодично в евротурнирите. Трябва да обърнем внимание и на ДЮШ. Имаме 16 тима, а упражняваме на един терен. Трябва да изградим четири терана.

Сега Локомотив е на гребена на вълната, само че би трябвало да чакаме, че ще има и спадове, които няма да са приятни за хората. Трябва да мислим за бъдещето. Надявам се тази година най-малкото да влезем в шестицата ".
 Гонзо: Ще се опитаме да повдигнем още малко равнището на Локомотив
Гонзо: Ще се опитаме да повдигнем още малко равнището на Локомотив

" С наслаждение одобрих поканата на Христо Крушарски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР