Локомотив Пловдив победи Ботев Враца с 2:0 в първия мач

...
Локомотив Пловдив победи Ботев Враца с 2:0 в първия мач
Коментари Харесай

Локо би Ботев, но от Враца

Локомотив Пловдив победи Ботев Враца с 2:0 в първия мач от 16-тия кръг на efbet Лига, предава dsport.bg. Точни за " смърфовете " бяха Диниш Алмейда (33') и Георги Илиев (90'). Португалският защитник вкара 4-тия си гол в 9 мача за " черно-белите " във всички шампионати, а попадението му бе удивително. Илиев пък получи пас на празна врата от съфамилника си Димитър Илиев и оформи крайното 2:0 в последните секунди. Врачани имаха искания за дузпа в 68-ата минута, когато Малембана направи шпагат в краката на Лясков, само че съдията неправилно не ги почете.

В 14-тата минута Анте Аралица пропусна страховит късмет за домакините. Нападателят бе изведен зад защитата на гостите от Милош Петрович, влезе в наказателното поле, само че ударът на хърватина бе избавен от Красимир Костов.

В 33-тата минута Диниш Алмейда получи пас от Един Бахтич на дъгата на наказателното поле. Португалецът си чукна топката до аутлинията и опита като че ли да центрира, само че топката направи любопитна траектория и трансферира Костов, удряйки десния непряк дирек. Така " смърфовете " поведоха с 1:0 след фамозното осъществяване на Алмейда. Попадението е четвърто за бранителя в границите на 9 мача за Локомотив Пловдив. Секунди по-късно Бахтич центрира рисково в наказателното поле, само че Ожболт не съумя да насочи шут от непосредствена непосредственост до вратата на гостите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР