Локомотив Пловдив може скоро да реши една от основните си

...
Локомотив Пловдив може скоро да реши една от основните си
Коментари Харесай

Локо Пд намери решение на търсенията си в нападение

Локомотив Пловдив може скоро да реши една от главните си задания на трансферния пазар. От клуба са на път да намерят по този начин търсения нов нападател, който да е подобаващ за стила на игра, налаган от Бруно Акрапович.

В околните дни у нас се чака да дойде 24-годишният косовар Валмир Бериша. Той е роден в Дечан на територията на някогашна Югославия, само че със фамилията си емигрира в Швеция и по тази причина има паспорт и от скандинавската страна. Информацията е предадена от "Меридиан мач ".

Валмир е младеж на Халмщад, след което минава в Рома, където играе за юношите до 19 години. "Вълците " го преотстъпват в гръцкия гранд Панатинайкос, а през 2015 той къса с отбора от Вечния град, с цел да премине със свободен трансфер в нидерландския Камбюр.

Интересното е, че до контакта с Валмир се е стигнало, откакто сърбинът Деян Джорджевич от втория тим на Ференцварош не можа да уреди в точния момент разтрогването си с унгарския гранд. Бруно Акрапович изгубил самообладание да го чака и потърсил нов вид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР