Локомотив (Пловдив) може да понесе тежък удар. Състоянието на централния

...
Локомотив (Пловдив) може да понесе тежък удар. Състоянието на централния
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив губи защитник за дълго време

Локомотив (Пловдив) може да понесе тежък удар. Състоянието на централния бранител Давид Малембана е по-сериозно от предстоящото, написа „ Тема Спорт “. Той има проблеми с ахилеса и съвсем несъмнено ще се подложи на интервенция.

Притесненията в щаба на „ черно-белите “ са, че играчът от Мозамбик може да не се завърне в игра до края на годината. 24-годишният защитник е титуляр от началото на сезона. Той се контузи през първото полувреме при успеха с 2:0 като посетител на Славия.

Още напролет Малембана имаше проблеми. Той се завърна с контузия и след карантината, като не съумя да се възвърне изцяло. Заради нея пропусна и финала за купата на България, извоюван с дузпи против ЦСКА.

Отсъствието му сигурно ще се усети. Бруно Акрапович ще бъде заставен най-вероятно да върне в отбрана Милош Петрович, който обаче е по-полезен в халфовата линия.

Заради травмата на Малембана най-вероятно ще се стигне до ускоряването на прехвърлянето на френския защитник Крис Гомис, който от две седмици е на проби на „ Лаута “. Акрапович е удовлетворен от представянето на французина. Бразилецът Луан Габриел Перейра, който също е на проби в Локо (Пловдив), най-вероятно няма да получи предложение за контракт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР