Локомотив (Пловдив) и Септември (София) играят на Лаута при 0:0.

...
Локомотив (Пловдив) и Септември (София) играят на Лаута при 0:0.
Коментари Харесай

Локомотив - Септември 0:0

Локомотив (Пловдив) и Септември (София) играят на " Лаута " при 0:0. Двубоят е от 31-ия кръг на Първа лига.

Това е директен конфликт сред първия и втория във краткотрайното класиране и днешният дуел може да даде отговор кой от тях ще приключи на първото и кой на второто място. Това важи в изключително огромна степен, в случай че гостите на “Лаута” си тръгнат с трите точки. При това състояние те ще бъдат сигурен отличник, защото ще пернат с 5 точки пред днешния си противник кръг преди края.

Досега Локо и Септември към този момент изиграха три мача между тях този сезон. В постоянния сезон “Железничарите” завоюваха с 1:0 първия мач в Пловдив, а в ответния дуел в София Септември отговори с триумф с 3:1. Първата среща от плейофа пък остана без голове и без победител - 0:0.

Макар да има значение за първата позиция в крайното класиране, срещата въпреки всичко не е на живот и гибел за тимовете. Те са сигурни, че ще играят в баража за 7-10 място и да имат късмет да се доберат до Лига Европа. Мястото в крайното класиране ще дефинира само противника, с който ще играят в идващия стадий.

В състава на домакините няма особени кадрови проблеми. Единственият отсъстващ е санкции Муса Мохамед. Иначе треньорът Бруно Акрапович се чака да заложи на Милина под рамката и Абдулахи, Везалов, Езе и Велковски в отбрана. Банович и Елитон ще са двойката опорни халфове, а Буна и Райков ще работят на крилата. Умарбаев ще бъде в ролята на плеймейкър, а офанзивата ще води Аралица.

В същото време проблемите в Септември не са по никакъв начин малко. Дяков, Николов и Орачев са в лазарета, а Стоянов и Алвеш са осъдени. Така Николай Митов се допуска, че ще пусне в игра галев на вратата и Генчев, Костадинов, Добрев и Елтон в отбрана. Чандържв и Меледже ще работят в средата на терена, а Тилев и Гади ще оперират на крилата. Атаката ще води Тошев, а зад тила му ще бъде Галчев.

Първа лига, група “Б”:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - СЕПТЕМВРИ

Стартовите сформира:

Локомотив (Пд): Пиргов, Везалов, Езе, Булят, Изуф, Велковски, Елитон, Банович, Бакалов, Нур, Аралица.

Септември (Сф): Георгиев, Чандъров, Силва, Стоичков, Костадинов, Елтон, Тилев, Байду, Меледже, Будинов, Генчев.

Стадион: “Локомотив”, Пловдив
Съдия: Никола Попов
Начало: 20:00 часа

МИНУТА ОТ МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛОКОМОТИВ ПД
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА СЕПТЕМВРИ Структурни фондове
ПРОГРАМА
ГОЛМАЙСТОРИ Първа лига 5 кръг, понеделник 23 април  Локомотив (Пловдив) 0:05 минута  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР