Локомотив (Москва) се наложи с 1:0 над в сблъсъка между

...
Локомотив (Москва) се наложи с 1:0 над в сблъсъка между
Коментари Харесай

Звездата на Локо М реши първото голямо дерби

Локомотив (Москва) се наложи с 1:0 над в конфликта сред втория и третия от предишния сезон в Русия. Двата тима още веднъж имат огромни упоритости и стартираха с победи, а в дербито посред им от втория кръг " железничарите " стигнаха до трите точки с гол на най-хубавия си футболист.

Двубоят на " РЖД Арена " опълчи два тима с разнообразни стилове. Домакините разчитаха на пряк футбол с повече извеждащи подавания, а " биковете " избраха да задържат топката по-продължително.

Още в 8-ата минута беше покрай това да открие резултата, само че избави. В 10-ата минута леко заържа в наказателното поле, само че шведът падна театрално и съдията Кирил Левников не даде дузпа.

Мощен шут на заплаши вратата на Краснодар, а след това стреля неопределено при следващата скоростна офанзива на гостите. В средата на полувремето пропусна добра опция за Локо.
" Железничарите " взеха преднина в 43-ата минута с изтънчено осъществяване на Миранчук. Той овладя по съвършен метод топката след центриране на, а след това технично преодоля.

Веднага след почивката отбраната на Краснодар позволи груба неточност, само че Сафонов мазета удара на. В 61-ата минута страът на гостите сподели класа и след изстрел на, който до тогава беше изцяло неосезаем.
В края на мача пред вратата на Локо вреше и кипеше. Първо Берг засече подаване на, само че не уцели вратата, а надълбоко в добавеното време рисков удар на беше блокиран.

В идващия кръг Локомотив ще гостува на, а Краснодар ще посрещне на своя стадион.

Премиер Лига 2 кръг, събота 15 август  Локомотив Москва 1:0краен резулат  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР