Локомотив (Москва) има желание да откупи изцяло правата на халфа

...
Локомотив (Москва) има желание да откупи изцяло правата на халфа
Коментари Харесай

Локомотив опитва да свали цената на Жоао Марио

Локомотив (Москва) има предпочитание да откупи напълно правата на халфа Жоао Марио. В момента той играе в съветския клуб чартърен от Интер и се показва на равнище. Затова " Железничарите " са подготвени да го задържат за непрекъснато, само че не могат да си разрешат да платят откупната му уговорка в размер на 18 милиона евро, която е заложена в контракта сред двата отбора. Затова те ще опитат да договарят с Интер да пусне играча против по-ниска сума.

" Нерадзурите " обаче може и да не се съгласят на сходен вид. Още повече, че интерес към португалеца има и от страна на испанския Бетис, който може да предложи по-добра договорка на миланския гранд.

Жоао Марио бе притеглен в Интер през 2016 година от Спортинг (Лисабон) против 40 милиона евро. Това бе първата огромна покупка на новите притежатели от " Сунинг Груп ". Португалецът обаче се оказа огромно отчаяние и по този начин е не съумя да се наложи на " Сан Сиро ", като след това бе пращан чартърен първо в Уест Хам, а в този момент и в Локомотив (Москва).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР