Камерата поддържа видео 1080p/60 fps и USB-C връзка StreamCam поддържа

Камерата поддържа видео 1080p/60 fps и USB-C връзка StreamCam поддържа ...

Logitech StreamCam – за стриймъри и създатели на съдържание.


Камерата поддържа видео 1080p/60 fps и USB-C връзка

StreamCam поддържа лицево разпознаване с умен фокус и експониране
(снимка: Logitech)

Logitech StreamCam, нова уеб камера за стриймъри и създатели на съдържание, поддържа 1080p/60 fps видео, USB-C връзка и гъвкави опции за монтаж. StreamCam е дори още по-мощна, когато се използва съвместно със софтуера Logitech Capture, който отключва възможности за автоматизирано експониране, кадриране и стабилизация. 

„StreamCam е създадена за съвременните артисти и им позволява по-лесно от всякога да споделят своята страст със света”, казват от Logitech. „Видеото се превърна в основен начин за изразяване на хората и ние разработваме продукти, които им помагат да създават забележително съдържание”.

StreamCam, при използване със софтуера Logitech Capture, е решение за стриймване през YouTube, Facebook, Twitch, Instagram и други платформи. Тази мощна комбинация предлага възможности като:

Logitech StreamCam в бял или графитен цвят ще бъде налична в началото на април на Logitech.com и други онлайн и физически магазини на препоръчителна крайна цена от 309,99 лв. с ДДС.

Logitech StreamCam в бял или графитен цвят ще бъде налична в началото на април (снимка: Logitech)

Заедно с камерата ще излезе обновена версия на софтуера Logitech Capture за текущи клиенти. Новата версия ще включва възможности като Dark Mode, подобрени сценични ефекти, текстови надписи върху видео на живо и др. Logitech Capture е достъпен без заплащане на Logitech.com.

Източник: technews.bg