“Логистика на бъдещето. Управление на веригите за доставка и фулфилмънт

...
“Логистика на бъдещето. Управление на веригите за доставка и фулфилмънт
Коментари Харесай

Bulgarian Digital Week 2019

“Логистика на бъдещето. Управление на веригите за доставка и фулфилмънт решения ”– това е заглавието на единадесетата поред конференция, част от Digital Summit, която ще се организира в петък, на 27 септември, по време на Bulgarian Digital Week 2019. Най-мащабното събитие в България, отдадено на телекомуникациите и осведомителните технологии, е част от 75-тя Международен механически панаир в град Пловдив.

Името на първата и може би най-интересна тематика от конференцията, в помощ на логистичния бранш, е “Електронната търговия – най-перспективния сегмент от логистиката за вложение през 2019-2020 година ” Дискусията започва тъкмо в 10:00 ч, а неин преподавател и водещ е господин Максим Гасумянц – Съд на Европейските общности в Orderadmin. Това не е първото сходно събитие, в което Максим взе участие интензивно. Само преди два месеца, на ECommerce Academy Conference 2019 в Русе, той още веднъж беше измежду топ лекторите в сектора. На конференцията участваха над 400 гости от 5 разнообразни страни, а дискусионния панел, в който Максим взе участие беше “Логистика и благоприятни условия за фулфилмънт ”.

Причината за засиления интерес към господин Гасумянц, от страна на уредниците на събития от този сан, е една от главните му действия. Тя е директно обвързвана със основаването на система за пускане, създаване и ръководство на доставки, а също и автоматизация на хранилища за дребни и междинни магазини за електронна търговия.

Компанията Orderadmin, ръководена от Максим, към този момент има здрави партньорства с доста от огромните локални снабдители на логистични услуги, в това число DHL, Български пощи, DPD, Руски пощи, Пощи на Република Казахстан и други интернационалните снабдители. Това разрешава да бъдат предлагани повече от 150 разнообразни типа услуги за компании, употребявайки една единствена платформа. Процесът е изцяло автоматизиран – клиентът може да експортира пратка, да я наблюдава и да сътвори всички етикети, единствено с едно кликване, употребявайки единствено един прозорец.

Конфуций е споделил “Няма значение какъв брой постепенно се движиш, стига да не спираш. ” С това мото, уредниците на Bulgarian Digital Week 2019 приканват мениджърите от всички индустриални браншове в областта на продажбите, снабдяването и логистиката, включително компании, предлагащи логистични услуги и софтуерни снабдители за всички типове превоз, както и представители на Национална организация GS1, да заповядат на конференцията в петък.

Участието във всяка една от конференциите е гратис след предварителна регистрация до 10.09.2019.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР