Логически и политически най-закономерна е коалиция между първите две сили,

...
Логически и политически най-закономерна е коалиция между първите две сили,
Коментари Харесай

Станишев: ПП/ДБ да не се държат като в детската градина, а да направят коалиция с ГЕРБ

Логически и политически най-закономерна е коалиция сред първите две сили, само че и двете имат доста политически ползи от позиция на тяхната еднаквост и доста издълбани изкопи, междуличностни . Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният министър председател и сегашен евродепутат от Прогресивния алианс на социалистите и демократите Сергей Станишев.

" Бих предложил малко да заровят егото, тъй като от това положение губят всички политически сили. По отношение на  като в детската градина. С 64 депутати не можеш да се държиш все едно, че имаш 100 или 120. Когато се споделя от страна на ГЕРБ, и Борисов го изигра добре това - " Представете кабинет! " - да представиш в тази обстановка най-вече политически кабинет от фигури разграничителни и дразнещи за другата страна - ами това е директен път към нищото ", сподели той.

Станишев прикани политическите сили да поемат своята отговорност.

" Политиката е най-много отговорност и водачество. Вече две години следим един и същи сюжет - вършат се някакви маневри, реплика на опити за сформиране на държавно управление, едвам се трансферира отговорността и да не наподобява някой отговорен за следващите изключителни избори. Защото за две години какво имаме - нищо.

Пет избора, за над 500 млн. лева може би изхарчени , и некадърност да формираш устойчиво ръководство, което е скандално, тъй като страната е застинала. По време на рецесия и война, на 300-400 км. у нас, ние не можем, политиците, да излъчат устойчиво държавно управление, което да кове закони, да реализира ПВУ и да взема решение икономическите и обществени проблеми в страната. И това подрива доверието в политиците като цяло ", уточни той.
 Борисов: Кабинет с втория мандат е парадокс, само че продължаваме да приказваме с ПП/ДБ
Борисов: Кабинет с втория мандат е парадокс, само че продължаваме да приказваме с ПП/ДБ

Илюзиите на сътрудниците се свеждат до един провален мандат, разяснява той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР